sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Tee se itse kebabrulla


Pohja:
4 dl kädenlämpöstä vettä
1pss kuivahiivaa
1,5 tl suolaa
0,75 dl öljyä
n.9 dl vehnäjauhoa

Täyte:
Kebabliha (pakaste tai valmis)
Ketsuppia (tai kebabkastiketta)
Salaattia
Kurkkua
Tomaattia
Dippiä (american)
Sipulia

Ohje:
Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Lämmitä mikrossa vesi kädenlämpöiseksi. Sekoita kuivahiiva joukkoon. Lisää öljy ja suola. Lisää vehnäjauhoja vähän kerrallaan. Kun taikina irtoaa kulhosta hyvin ja on kiinteä pallo, voit lopettaa jauhojen lisäyksen. Taikinasta riittää kahteen pellilliseen, eli kahteen ISOON rullaan. Kaulitse puolet taikinasta suoraan pellille, ja toinen puoli toiselle pellille. Saa kaulita aika ohueksi. Tätä taikinaa ei tarvitse kohottaa. Kun olet kaulinnut taikinat,levitä pohjalle joko ketsuppia tai kebabkastiketta. Levitä sitten kebabliha. Ja halutessasi juustoraastetta(itse jätin sen pois). Sitten uunin keskitasolle n. 9 minuutiksi. Melkein heti kun olet ottanut pohjan uunista, täytä se täytteillä ja kääri lämpimänä rullalle. Sitten vaan foliota ympärille niin pysyy kasassa ja eikun nauttimaan! Omnomnom oli het yhtähyvää kun pizzerian rulla!!


2 kommenttia:

  1. Nami pakko kokeilla joskus! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Oli positiivinen yllätys miten lähelle oikeeta maistu! :)

      Poista