perjantai 7. marraskuuta 2014

Helpot juustosarvet


3,5 dl vehnäjauhoja
0,5 rkl sokeria
0,5 tl suolaa
100g sulatettua voita
1,5 dl maitoa
2 tl kuiva hiivaa

Juustoraastetta väliin

1 muna voiteluun

Sulata voi mikrossa. Sekoita keskenään jauhot,sokeri ja suola. Lisää voisula jauhoseokseen ja nypi murumaiseksi. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi, ja lisää kuivahiiva maitoon hyvin sekoittaen. Lisää maitohiivaseos voijauhoseokseen ja sekoita puuhaarukalla tasaiseksi. Taputtele taikina jauhotetulla alustalla pyöreäksi. Jaa pizzaleikkurilla taikka ihan normi veitsellä 8 sektoriin. Laita juustoraastetta jokaiselle sektorille ja kääri rullalle aloittaen leveimmästä päästä. Jätä valmiit sarvet liinan alle kohoamaan siksi aikaa että uuni lämpeää 225 asteeseen. Voitele munalla, voit halutessasi ripotella pinnalle vielä juustoraastetta ja paista uunin keskitasolla 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti