lauantai 17. toukokuuta 2014

Täytetty patonki


Ohje:
2kpl patonkeja (normi ja valkosipuli)
1 prk kermaviiliä
1 prk ruohosipuli tuorejuustoa
Suolakurkkuja 
Paprikaa
1pss jääsalaattia
Ohuen ohut saunapalvi kinkkua

Sekoita kulhossa kermaviili ja tuorejuusto keskenään sekasin. Jätä sivuun odottamaan. Leikkaa patongit toiselta sivulta melkein läpi asti halki, sillä tapaa siis, että patongista tulee vähän niinku tasku. Näin täytteet pysyy paremmin sisällä. Levitä kermaviili-tuorejuusto seosta runsaasti patonkien sisälle. Laita 2-3 kinkkusiivua, salaatinlehtiä ja maun mukaan suolakurkkuja ja paprikaa sisälle. Valmista nautittavaksi!

Ite tykkäsin enempi valkosipulipatongista, oli maukkaampi! Ja nää ois varmaan taivaallisen makusia jos ois malttanu kääriä kelmuun ja antanu maustua jääkaapissa, mutta nälkäisenä kun olen malttamaton niin söin heti!

3 kommenttia:

  1. Nami näyttääpä hyvältä :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvää olikin :) Ja täytteekshän voi kehitellä ihan mitä vaan, mistä ite tykkää :P

      Poista
  2. oi nam minkä näköinen patonki! :)

    VastaaPoista