Ohje:
2kpl patonkeja (normi ja valkosipuli)
1 prk kermaviiliä
1 prk ruohosipuli tuorejuustoa
Suolakurkkuja
Paprikaa
1pss jääsalaattia
Ohuen ohut saunapalvi kinkkua
Sekoita kulhossa kermaviili ja tuorejuusto keskenään sekasin. Jätä sivuun odottamaan. Leikkaa patongit toiselta sivulta melkein läpi asti halki, sillä tapaa siis, että patongista tulee vähän niinku tasku. Näin täytteet pysyy paremmin sisällä. Levitä kermaviili-tuorejuusto seosta runsaasti patonkien sisälle. Laita 2-3 kinkkusiivua, salaatinlehtiä ja maun mukaan suolakurkkuja ja paprikaa sisälle. Valmista nautittavaksi!
Ite tykkäsin enempi valkosipulipatongista, oli maukkaampi! Ja nää ois varmaan taivaallisen makusia jos ois malttanu kääriä kelmuun ja antanu maustua jääkaapissa, mutta nälkäisenä kun olen malttamaton niin söin heti!
Nami näyttääpä hyvältä :)
VastaaPoistaelamanikuvina.blogspot.fi
Ja hyvää olikin :) Ja täytteekshän voi kehitellä ihan mitä vaan, mistä ite tykkää :P
Poistaoi nam minkä näköinen patonki! :)
VastaaPoista