Pohja:
3 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoa
0,5 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 dl vispikermaa
2 dl vanilja rahkaa
100g valkosuklaata
200g mustikoita
Ohje:
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenäään kaakao-,leivinjauhe, sekä perunajauho ja siivilöi ne munasokerivaahdon sekaan. Sekoita varovasti. Kaada pellille ja paista 220 asteessa 5 min. Kumoa kevyesti sokeroidulle leivinpaperille, kääri paperin kanssa löysälle rullalle ja anna jäähtyä pyyhkeen alla.
Tällä välin tee täyte: Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita vähän jäähtyneenä rahkan kanssa. Vaahdota kerma ja sekoita varovasti suklaa-rahka-seokseen. Lisää lopuksi mustikat. Itse lisäsin pakaste mustikat jäisenä.
Levitä seos auki rullatun pohjan päälle. Älä säikähdä sillä täytettä on paljon, mutta kaikki vaan päälle ja sitten rullaat hieman löysemmälle rullalle tortun, ettei täyte valu ulos. Anna tekeytyä jääkaapissa tunti ennen tarjoilua :)
Näyttää ihan ylihyvältä! Täytyy kokeilla ens viikolla!
VastaaPoistaJa maistuu ihan ylihyvälle ;)
PoistaNam :P
VastaaPoistaTodellakin nam :P
Poista