2 munaa
1,5 dl sokeria
100g sulatettua voita
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
0,75 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoa
Ohje:
Sulata voi mikrossa. Anna jäähtyä sen aikaa,
kun laitat uunin lämpeämään 175 asteeseen ja
mittaat KAIKKI ainekset kulhoon.
Lisää jäähtynyt rasva myös kulhoon.
Sitten sähkövatkain kauniiseen käteen ja
vatkaat taikinaa kokonaiset 7 minuuttia.
Voitele ja jauhota kakkuvuoka.
Kaada taikina vuokaan.
Ja paista toisiks alimmalla tasolla n. 45 minuuttia.
Kumoa kakku vähän jäähtyneenä.
Tämä ohje on hyvä määrä semmoseen normaalia pienempään kakkuvuokaan.
Jos käytät isoa tai normaalin kokoista vuokaa voit tuplata ainekset.
Ja vielä muistutus siitä miltä kakku näyttää:
Ei muutakun kokeilemaan ja yllättymään positiivisesti!
P.s seuraavaksi aion testata netissä paljon puhutun mukimikrosuklaakakun!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti