lauantai 23. elokuuta 2014

Kinderkakun ohje

Tää kakku herätti yllättävän paljon kiinnostusta, joten jaan ohjeen ilomielin teidän kanssanne, jotta halukkaat pääsevät myös sitä kokeilemaan.


Pohja:
3dl sokeria
2,5dl vehnäjauhoa
1tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
3rkl kaakaojauhetta
1,5dl kiehuvaa vettä
150g voita
2 munaa

Voikreemi:
75g voita
2,5dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria

Kuorrute:
1 levy pandan maitosuklaata
1 levy pandan valkosuklaata

Ohje:
Sulata voi mikrossa. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää kuivien aineiden joukkoon voisula ja kiehuva vesi. Lisää munat. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Paista 200 asteessa n. puoli tuntia. JÄÄHDYTÄ HYVIN!
Valmista voikreemi: 
Vatkaa huoneenlämpöinen voi notkeaksi sähkövatkaimella ja lisää vaniljasokeri. Lisää tomusokeria pienissä erissä kokoajan vatkaten. Levitä kreemi jäähtyneen kakkupohjan päälle. Laita jääkaappiin puoleksi tunniksi, jotta kreemi kovettuu.
Valmista kuorrute:
Sulata suklaat erikseen vesihauteessa tai mikrossa. Kaada hieman jäähtynyt maitosuklaa kakun päälle ja levitä tasaiseksi. Tee pinnalle valkosuklaalla raitoja tai niinkun minä, että kaadat pienissä erissä maitosuklaan päälle ja veitseä apuna käyttäen teet tommosen marmoroidun näköisen pinnan. Ei muutakun jääkaappiin siksi aikaa, että suklaa jähmettyy ja sitten vaan herkuttelemaan!



2 kommenttia: